luni, 16 noiembrie 2009

Initialele probabil va zic ceva: A.A, culoarea portocaliu...interior alcantara portocaliu ... jante pe 18" ... mai e ceva de zis...aaaa judetul Arges

Multa ambitie, mult curaj sa pasasca in lumea barbatilor stiind cand sa puna tocul in prag...stie ce spune cand deschide gura si are un suflet mare...nu-l vedeti pt ca nu vreti...probabil...mare PACAT!
Asa cum portocaliul care iti da senzatia de citrice bine coapte se asorteaza perfect cu negrul neantului de pe jante. Asa cum buza jantei adevar graieste, la fel si buzele sale...Asa se asorteaza si blondul mereu colorat(portocaliu,negru etc) cu ochii de culoarea nucilor pe jumatate coapte,ochi de inger la ambele...Un zambet molipsitor la fel ca si zambetul spoilerului fata...si un timbru vocal inconfundabil...la fel ca si domnisoara pe 4 roti...Poate trece peste orice greutati la fel cum si cealalta trece peste gropile Pitestiului si nu numai ;)
Amandoua niste domnisoare deosebite, mereu aranjate, mereu puse la punct gata sa infrunte orice...initialele raman A. A...insa numele de golf 4 te lasa mut si nu sti ce sa zici..."domnisoara????golfff??? ce aveti frate sunteti nebuni????" ba bine ca nu.....chiar mandri..de ce????? IATA!!!! ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu