marți, 19 iulie 2011

Se spune ca diavolul e un barbat frumos, aranjat si istet...

Ii ies flacari moi din ochi si pe buze i se plimba un suras dracesc, rece care infioara orice imaginatie. Se dezbraca incet, timp in care privirea ii e fixata intr-un punct inexistent…respira sacadat, lasa orice detaliu sa fuga, caci acum nu ii trebuiesc detaliile, le pastreaza pentru mai tarziu. Isi muta privirea brusc spre ea. Aceeasi privire calda. Ii zambeste scurt si ii intoarce spatele. Merge incet, dorind parca sa pastreze ritmul respiratiei lui. Perfect din cap pana in picioare. Spatele ii este drept. Pielea alba lasa sa se vada vagi urme de vene, siroaie lungi, subtiri parca ascunse. Se dezbraca in timp ce merge. Picaturile calde se lovesc acum de pielea lui fina.

Capul ii este lasat pe spate, apa de scurge incep pe pieptul lui, pe abdomen, pe maini si pe picioare. Ochii ii sunt inchisi si din cand in cand ii strange parca dorind sa pastreze macar o picatura din lichidul ce-i curata trupul. Isi musca buzele in timp ce iese din dus. Gol se indreapta catre ea. Isi lipeste corpul de trupul ei. Ii mangaie umerii incet in timp ce o saruta. Limbile lor se mangaie incet si danseaza lasciv pe muzica simturilor. Isi plimba buzele pe gatul ei, trage usor cu dintii de bretelele rochiei sale reusind sa o dezbrace si sa-i lase liberi sanii plini, rotunzi. Ii musca sfarcurile usor si apoi le framanta intre buze ca pe o tigare buna. Ea isi apleaca gatul usor spre el si el musca din sani, respiratia ei se ingreuneaza. Buzele lui sunt lipite de ale ei, apasa usor pe ele, musca din ele. Mainile ei smulg carnea de pe spatele lui. Urme rosii raman pe pielea lui alba.

Ingenuncheaza, isi pune palmele pe soldurile ei si continua sa-i alinte abdomenul si pieptul cu saruturi calde. O scurta plimbare cu varful limbii pe gatul, sanii si abdomenul ei, o fac sa respire si mai greu, sa-si inclesteze degetele de portelan in parul lui negru. In scurt timp degetele lui subtiri aluneca lin pe linia coloanei vertebrale, fac un scurt popas pe talie, unde deseneaza mici cercuri si ciupesc atent carnea fierbinte, care tremura usor de placere, continua calatoria pe picioare, aici buzele facand-o sa scoata sunete aproape moarte, calde, chinuite de placere. O priveste fix, o saruta din nou. Ea isi incolaceste picioarele in jurul soldurilor lui. Il simte si tipa scurt. Nu isi da seama ca face dragoste cu un drac, nu realizeaza ca perfectiunea lui se trage din neant. Perfectiunea lui e inexistenta. El e facut sa traiasca doar o clipa. Se stinge in el si renaste din propria cenusa, mai frumos, mai sezual. Ochii ii sunt facuti sa arunce cu flacari, buzele sunt pudrate cu matase si boabe de foc.

Gatul ii este sculptat de maini dracesti si imaginatii schizofrenice, pe genele lui stau cele mai inflacarate ganduri si cele mai frumoase amintiri, iar acum, cand face dragoste cu ea, cand ii soarbe respiratia, cand ii simte miscarile seci ca niste linii frante, cand isi lipeste buzele de gatul ei cald, cand inchide ochii pentru a simtii fericirea din sufletul ei, cand isi lasa parul sa-i mangaie sanii, acum ii transmite amintirile si gandurile lui, acum o lasa sa-i patrunda in creier, sa-l dezlege de vrajile facute sub clar de luna plina. Acum simte ca e cu totul a lui, ca e una cu ea, ca respira prin ea. Dar incercarile de a-l scoate din lumea lui sunt imposibile. Privirea fixa si zambetul fierbinte-intepator finalizeaza calatoria spre fericire. O saruta pe frunte si se face nevazut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu